Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğrencileri ile Proje Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. sınıf öğrencileri “Topluma Hizmet” dersi kapsamında, dersin öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Nadire YILDIZ ÇİLTAŞ hocamızla birlikte Sıfır Atık Koordinatörlüğümüzü ziyaret gerçekleştirildi. Yapılan görüşmelerde Topluma Hizmet dersini alan öğrencilerin hem farkındalık oluşturmak hem sürdürülebilir bir dünya için faaliyette bulunmak hem de Sıfır Atık Uygulamalarını hayat tarzı haline getirmeleri için öğrencilerimizin yapabileceği projeler üzerine fikir alışverişi yapıldı. Öğrencilerin fikirleri üzerine konuşularak olgunlaştırılan projeler, hayata geçirilmek üzere gerekli alt yapı çalışmalarının tamamlanması için öğrencilerimize emanet edildi.