Yerinde Eğitim Birim Ziyaretleri – 2 – 26.03.2024

Üniversitemiz tarafından 2023 yılı sıfır atık faaliyetlerinin raporlarının sunumları ve 2024 yılı planlamalarının gerçekleştirildiği Hizmet İçi Programı kapsamında “Yerinde Eğitim Birim Ziyaretleri”nin ikinci gününde Sağlık Bilimleri Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ziyaret edildi. Akademik ve idari personelin hazır bulunduğu toplamda 51 kişinin katıldığı toplantı üç oturum halinde düzenlendi ve yapılan çalışmaların anlatımının yanı sıra birlikte yapılabilecek geleceğe dönük proje fikirleri üzerinde fikir paylaşımlarında bulunuldu. İleriye dönük faaliyetlerin daha verimli hale getirebilmesi tüm personelimizden Sıfır Atık Koordinatörlüğü ve sıfır atık çalışmalarına destek istendi. Ayrıca ilgili birimlerdeki öğrenciler ile birlikte geliştirilebilecek projelerin neler olabileceği hususunda çalışmaların yapılmasına dair kararlar alındı.